söndag 1 november 2015

Länkkärlek - vecka 44

En typ av inlägg jag tänkte kunde vara kul för alla som läser det - för vem älskar inte lite länkar från den gångna veckan? Lite blandat med nyheter (både gamla och nya, för ibland kan jag ligga lite efter), blogginlägg, videos, artiklar och mycket mer. Självklart handlar alla länkar på något sätt om böcker!

1. Under intervjun med Leigh Bardugo för några dagar sedan berättade hon om sin Pinterest-sida där hon har samlat tidiga versioner av omslaget till Shadow and Bone. Kolla in dem här.

2. En lista från Book Riot på böcker som förhoppningsvis kommer att släppas som filmer/tv-serier! Kolla in den här.

3. Ett inlägg från Richelle Meads blogg där hon berättar om hennes nya samt kommande böcker! Kolla in hennes inlägg här.

4. Marvel har börjat släppa en hel del romaner och det kommer ännu fler till nästa år! Läs deras pressmeddelande om vilka böcker som kommer ut här.

5. En kort intervju med Rainbow Rowell och Jesse the Reader (booktuber). Väldigt rolig att se på och för att er som inte har läst någon av hennes böcker - LÄS DEM! Landline har precis kommit ut på svenska under namnet Komma fram.


6. Hitta en härlig lista med bokinspirerade bröllop. Även om jag inte är på väg åt det hållet, var det väldigt kul att kolla igenom listan. Väldigt många awww ögonblick. Kanske hittade lite inspiration till andra fester också... Kolla in listan här.

7. Modernistas vårkatalog har kommit!! Kolla in den här och skrik när du upptäcker vilken ungdomsserie dem kommer ge ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar