söndag 19 oktober 2014

Länkkärlek - vecka 42

En typ av inlägg jag tänkte kunde vara kul för alla som läser det - för vem älskar inte lite länkar från den gångna veckan? Lite blandat med nyheter (både gamla och nya, för ibland kan jag ligga lite efter), blogginlägg, videos, artiklar och så mycket mer. Självklart handlar alla länkar på något sätt om böcker!

1. Nu har vi äntligen fått datumen för när novellerna i Tales from the Shadowhunter Acadaemy av Cassandra Clare, Sarah Rees Brennan, Maureen Johnson och Robin Wasserman. Läs mer om det HÄR!

2. En annan Clare-relaterad nyhet är att The Mortal Instruments kommer att fortsätta som en tv-serie (!!!) Jippi! Läs mer HÄR!

3. Rick Riordan har gått ut med att han kommer ge ut en bok i stil med Percy Jackson's Greek Gods, fast istället för gudar så ska den handla om hjältar - Percy Jackson's Greek Heroes! Den kommer ut i augusti 2015. Ni kan se omslaget till höger! <3 Det går att läsa mer om boken HÄR!

4. Är det inte intressant att veta vilka karaktärer som har en mening bakom sina namn? Se lite olika betydelser för flera välkända karaktärer - HÄR!

5. Ett intressant inlägg hos Boktjuven om författaren Jenny Jägerfeld, läs det HÄR!

2 kommentarer:

  1. Du har fått ett litet award från mig på bloggen :D http://gpkjeilen.blogspot.se/2014/10/sisterhood-of-world-blogger-award.html

    SvaraRadera
  2. Tack för länkkärleken! Roligt att få vara med. :)

    SvaraRadera