lördag 9 augusti 2014

Book Haul

Har blivit en liten hög med nya böcker de här senaste veckorna - här är dem! ^^


Rain - Amanda Sun
Det här är uppföljaren till Ink som jag läste för bara några veckor sedan. Jag hade blandade känslor för den boken, men jag hoppas verkligen att Rain visar sig vara bättre! Men om det visar sig att jag inte gillar den så mycket så gör det inte så mycket - DEN KOMMER SE FANTASTISKT UT I MIN BOKHYLLA! 

Four - Veronica Roth
Redan läst och mycket omtyckt!Jag väntar under mossan - Amanda Hellberg
Ett secondhand-fynd från förra veckan då jag var hemma hos min mamma och hälsade på. Har velat läsa den här boken under en längre tid nu, så ska bli spännande att få se vad den handlar om!

Nyckeln - Mats Strandberg & Sara Bergmark Elfgren
Och då var den här serien komplett i min hylla! Funderar på ett läsmaraton då jag läser hela serien. Får se hur det blir med det. Kodnamn Verity - Elizabeth Wein
Ett bokbyte från några veckor sedan. Har hört massor av bra saker om den här boken och det kommer bli så kul att läsa den! Har börjat bli intresserad av att läsa böcker som utspelar sig under andra världskriget.

Låt Vargarna Komma - Carol Rifka Brunt
Ännu en bok som har fått mycket beröm och hyp omkring sig. Och som jag ser fram emot att få läsa! =P


Utöver dessa böcker så har jag även skaffat visitkort!! Är de inte fina??
Dessutom så är de ju riktigt praktiskt, vilket självklart är tanken. ^^

4 kommentarer:

 1. Många fina böcker! Jag vill verkligen läsa Four! Och Nyckeln är ju hur bra som helst, synd bara att serien är slut nu... :( Jag har också Kodnamn Verity i hyllan som väntar på att bli läst, den verkar väldigt bra i alla fall. Åh, Låt vargarna komma är så fin. Jag gillade den jättemycket <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har mycket att se fram emot alltså! ;D

   Radera
 2. Vad kul med nya böcker och visitkorten är superfina! :)

  SvaraRadera