fredag 25 januari 2013

Booktrailer: Finishing School

Som många kanske vet så kommer Gail Carriger (författaren till Själlös) att ge ut en ny serie bara nästa månad! Jippi, ser så fram emot att läsa den att jag har brutit mot mitt köpförbud och redan beställt hem den! Hehe, det förbudet varade i ca 3 veckor. Nytt rekord!

Och Carriger har nu också delat med sig av booktrailern till den första boken i serien: Etiquette & Espionage. Och måste bara säga att den gav mig gåshud. Man nästan känner rysningar längs ryggraden när rösten pratar!


4 kommentarer:

 1. Har inte läst Själlös böckerna, än, men den här lät väldigt intressant också. Gillade bok trailern :D Ser fram emot att se vad du tycker om den när du fått och läst den sedan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du ser fram emot min recension. Blir alltid glad över att höra sådant! :D

   Radera
 2. Gillade trailern jättemycket måste jag säga! Men undrar lite, folk som läst själlös på engelska har ju tyckt det varit väldigt svårt och då undrar man ju lite om denna är det också?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har läst nästan alla hennes böcker på engelska, så jag själv kommer nog inte att ha några problem.
   Men det är sant att hon använder ett mer avancerat/tidsanpassat skrivsätt. Fast för det mesta handlar det bara om ord som man enkelt bara kan slå upp. :P

   Radera