onsdag 30 december 2015

Sweet Temptation

Sweet Temptation av Wendy Higgins
Serie: The Sweet Series #4
Sidantal: 485
Utgiven: 2015
Språk: Engelska
Betyg: 4/5 stjärnor

Obs! Se upp för spoilers från tidigare delar i serien!


Sweet Temptation

På något sätt gillar jag verkligen att författare har börjat skriva allt fler böcker där jag kan läsa samma handling fast från ett annat perspektiv. Sweet Temptation utspelar sig från Kaidans PoV.

Bokens tidslinje följer hela handlingen som utspelar sig i de tre första böckerna. Allt från första mötet till epilogen i slutet av tredje boken. Så det är ingen bra idé att läsa Sweet Tempation före dem eftersom - spoilers! Dessutom tror jag att läsaren uppskattar Kaidan mer eftersom det går att uppskatta hur Higgins går djupare in i hans värld och personlighet.

Jag gillade Kaidan redan innan men i den här boken blev jag faktiskt riktigt fäst vid honom - genom att få se hur han är i sina tankar och få större förståelse för honom. Eftersom jag också fick läsa om honom från alla böcker blev det en snabb utveckling av hans personlighet och jag gillade det på sätt och vis. Om jag inte hade läst de tre första böckerna innan hade jag nog tyckt att Higgins hade stressat igenom hela boken.

Sweet Temptation är ett tillägg till serien som jag gillar, även om en inte behöver läsa den för att förstå själva serien. Men om du är ett fan av serien rekommenderar jag den gärna!


Det bästa med boken: Kaidan!
Vad jag blev besviken på: att den kunde kännas stressad ibland.

Varför jag rekommenderar den här boken: för att den ger en djupare förståelse för serien som helhet.

Andra delar i serien:
1. Sweet Evil
2. Sweet Peril
3. Sweet Reckoning
4. Sweet Temptation

2 kommentarer:

  1. Jag har vart sugen på den serien bra länge men det har fortfarande inte blivit av :O

    SvaraRadera