söndag 14 december 2014

Länkkärlek - vecka 50

En typ av inlägg jag tänkte kunde vara kul för alla som läser det - för vem älskar inte lite länkar från den gångna veckan? Lite blandat med nyheter (både gamla och nya, för ibland kan jag ligga lite efter), blogginlägg, videos, artiklar och så mycket mer. Självklart handlar alla länkar på något sätt om böcker!

1. Letar du bokiga julklappar eller bara är ute efter några riktigt fina bokstöd? Kolla då in Schizo-Cookies inlägg om det HÄR!

2. Artikel om egenutgivna böcker, läs den HÄR!

3. Filmtrailer på boken The DUFF. Har inte läst boken, och har inte varit så intresserad av den heller, men nu efter att ha sett trailern är jag riktigt sugen på att läsa boken!4. Intervju med författaren Gena Showalter om hennes serie The White Rabbit Chronicles. Hon pratar bland annat om hur hennes första utkast på första boken, Alice in Zombieland, såg ut. Läs intervjun HÄR!

5. Insurgent trailern!! Känns lite som om de har gjort om vissa detaljer från boken... för hade boken en "box"? Kommer ihåg den hemligheten, men var den verkligen i en box? Utöver det så var trailern ganska bra faktiskt.6. Den här serien har verkligen världens bästa titel!! "The Librarians". Måste helt klart se den bara för titelns skull. Verkar ganska bra också!

10 kommentarer:

 1. haha åh, "The Librarians" verkar va en serie jag skulle tycka var kul. Måste se! Tyckte också det kändes lite som om de ändrat saker i Insurgent. Var en del jag inte kände igen, men nu är det ju ett tag sedan jag läste boken så tänkte att jag kanske glömt men det är ju flera andra som kommenterat på det så måste nog vara så ändå :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur att det inte bara var jag som märkte det! Trodde för ett ögonblick att jag hade ersatt vissa delar av handlingen med mina egna idéer - vilket inte är så bra kanske. xD

   Radera
 2. The Duff verkar lite kul, tack för tipset! Librarians måste jag bara se ^^

  SvaraRadera
 3. Nej, man hade ingen jäkla box i Insurgent. Jag hoppas att man inte ändrat för mycket, även om det är flera saker i trailern som jag inte alls känner igen. Men trots det så gillar jag den ändå, och jag ser så fram emot filmen. :) I övrigt så är The DUFF en jättebra bok, som definitivt är värd att läsa, men man har tyvärr ändrat mycket i filmen..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heh, kanske ska ge dem en chans ändå, även om de har ändrat mycket från boken till filmen. :P Kan ju faktiskt visa sig att filmerna är bra. :)

   Radera
 4. Svar
  1. Det var ett bra inlägg. :) Varsågod!

   Radera
 5. Trailern till Insurgent var bra och den verkar spännande, men det känns som om den kommer bli annorlunda mot boken! Hoppas i varje fall på det bästa! :)

  SvaraRadera