måndag 23 september 2013

En ny typ av inlägg!

Under den senaste tiden så har jag tyckt att det blir alldeles för många recensioner här på bloggen. Vilket egentligen är ganska bra då jag ligger fruktansvärt efter med skrivandet! Och därför så har jag funderat på att skapa en ny typ av inlägg som jag skulle kunna publicera någon gång då och då, eller kanske en gång i veckan. Det har varit allt från fredagsdiskussion till veckans bokiga naglar, men tills slut så hittade jag lite inspiration och kom fram till en typ av inlägg som passar mig perfekt!

Omslagsdiskussion hade jag tänkt kalla dessa inlägg.

Det går ut på att jag visar upp omslag till 2-3 bokomslagsserier och sedan helt enkelt skriver jag lite om vad jag tycker om dem. Sedan är det upp till alla som läser inläggen om de också vill dela med sig om vad de tycker och tänker om samma omslag.

Tycker ni att detta låter som något läsvärt? Eller ska jag kanske satsa mer på fredagsdiskussion och veckans bokiga naglar? Eller varför inte en blandning av alla tre?

Blir väldigt tacksam för alla som delar med sig om vad de tycker!

10 kommentarer:

 1. Jag tycker att omslagsdiskussionen låter som en bra idé! :)

  SvaraRadera
 2. Jag är inte såå inne på omslag men visst finns det mycket att diskutera kring dem.. Men jag röstar nog på fredagsdiskussion (eller någon annan veckodag för den delen) ;)

  SvaraRadera
 3. Det är en bra ide och det känns nytt. Jag gillar att variera mycket på min blogg. Brukar ha recensioner, artiklar (bokrelaterade), lägga upp om nya böcker med mera, en torsdagsserie (just nu Hatchardsfyndet), bokbloggsjerkan och En smakbit på söndag.
  Är du inte med i bokbloggsjerkan redan så rekommenderar jag det.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker alla tre sakerna låter som riktigt bra idéer men jag vill inte bara välja en så jag tycker du skulle kunna göra ett inlägg där du blandar alla tre kategorier eller att du växlar så du en vecka kör veckans bokiga naglar och nästa vecka gör du ett inlägg med fredagsdiskussion och veckan efter det så gör du ett inlägg om omslagsdiskussion. Så fortsätter du runt runt och gör ett av de tre varje vecka :) Hoppas du förstår vad jag menade.

  SvaraRadera
 5. Omslagsdiskussion kan nog bli intressant tror jag. Alltid kul med olika diskussionsinlägg :) Fast samtidigt är kanske fredagsdiskussion lite roligare (fast kanske på en onsdag eller något? Känns som om alla sådana saker är på helgen, haha) för då kan du välja lite olika teman att diskuttera och inte bara omslag :D

  SvaraRadera
 6. Absolut, kör på det. Det blir kul att läsa om! :)

  SvaraRadera
 7. För min del får du gärna blanda lite som du känner :) Det blir nog inte bra om du bestämmer dig för något men sedan inte har något att säga inom det ämnet, då tror jag det är bättre att växla lite ;)

  SvaraRadera
 8. Jag gillar alla idéerna och ser fram emot det du kommer skriva om. :)

  SvaraRadera
 9. Jag gillar idén med en blandning av allt:)

  SvaraRadera
 10. Det låter kul med en blandning :) en annan sak du skulle kunna göra är ju typ författar-fakta

  SvaraRadera