söndag 10 mars 2013

Stacking the Shelves [24] Recex & bibliotekslån


Börjat hos Tynga's Reviews så handlar Stacking the Shelves allt om att dela med sig av de böcker man har fått, lånat från biblioteket eller någon vän, köpt i en butik eller online, recensionsexemplar eller kanske visa upp någon e-bok som man råkat ut för under veckan som gått!

Jag har lyckas hålla mitt köpförbjud ungefär en vecka... ja, det gick lång tid den här gången. Det som förstörde var rabatter och bokrea, så nu väntar jag på några böcker till nästa vecka. Men den här veckan fick jag recensionexemplar och sedan blev det en tur till biblioteket där jag plockade upp några fler böcker.


Blev totalt sex nya böcker, varav en redan är utläst. Recensionsexemplaren, 3 böcker jag har sett fram emot i flera månader nu!
Tack till Semic & B Wahlströms för dessa böcker!

Hemligheternas Rike (De Utvalda #3) av Kristin Cashore
Har velat läsa den här hur länge som helst! Men jag planerar att läsa om de två första innan jag påbörjar den. Så det dröjer kanske någon månad innan en recension dyker upp. Älskar omslaget, så läckert i verkligheten!!

Kretsen (Kretsen #1) av Maggie Stiefvater
Jag har läst flera recensioner om den engelska versionen och har bara blivit mer förväntansfull för varje dag som gått. Men nu har jag den och kommer läsa den så fort jag har läst ut Rör Mig Inte!. 

Gatans Lag (Gladiator #2) av Simon Scarrow
Läste första boken i serien förra sommaren och gillade den väldigt mycket, så nu ser jag så klart fram emot att läsa fortsättningen.Och sedan lite bibliotekslån.

La Vida Vampire (Oldest City Vampire #1) av Nancy Haddock
Har bestämt mig för att börja läsa lite fler vuxeninriktade böcker, och den här verkade spännande så den fick följa med hem! 

Cursed av Jennifer L. Armentrout
Jag gjorde en reservation på den här och jag lyckades läsa ut den på mindre än en dag. Armentrout har hittills lyckas skriva väldigt bra böcker (detta är min fjärde) och jag ser fram emot att läsa fler böcker av henne!

Macbeth av William Shakespeare (seriealbum)
Seriealbum börjar bli något stort för mig just nu, och jag har planerat att läsa många fler av dem! Macbeth ingår i samma "serie" som Frankenstein som jag läste för bara ett litet tag sedan. Jag är väldigt nyfiken på den här, eftersom jag har hört massor om den men aldrig läst originalet. 

Hittade ni några bra böcker den här veckan? 

8 kommentarer:

 1. "Jag har lyckas hålla mitt köpförbud ungefär en vecka".. haha, du är ju så söt att jag dör! Jätteroligt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, tack så mycket! :D Du är inte så dum du själv! ;P

   Radera
 2. Jag vill läsa Cursed SÅÅÅÅÅ mycket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Papersbacken kommer snart, håll ut lite till bara! C:

   Radera
 3. när släpptes hemligheternas rike?! :o jag har hört att den släpps den 15:de??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är då den kommer ut i butikerna, men jag fick ett recensionexemplar och då brukar man få dem någon vecka innan de kommer ut (oftast) :P

   Radera
  2. Hur får man tag i recensionexemplar? :)

   Radera
  3. Prova att skicka ett mail till något bokförlag, oftast räcker det. Oftast finns det information angående recex under fliken "press" på deras hemsidor. De flesta är väldigt snälla och kräver inte så mycket av en, så länge man recenserar boken. :)

   Radera