måndag 29 september 2014

MEGA BOOK HAUL

Ehhh... kollade precis när min senaste book haul var publicerad, vilket var den 28 augusti. Alltså ganska så precis 1 månad tillbaka i tiden, vilket betyder att jag har skaffat väldigt många böcker på en väldigt väldigt kort tid. Men jag rättfärdigar det med att jag inte kunde åka på bokmässan i år! ^^

De första böcker är från ett bokbyte.


The Unbecoming of Mara Dyer av Michelle Hodkin. Äntligen ska jag snart läsa den här serien! Har ju hört så mycket gott om den att det inte är klokt!
Academy 7 av Anne Osterlund. Blev jätteglad när jag fick den här boken! Har varit intresserad den under ett längre tag nu. :)
Worldshaker av Richard Harland. Vad är en book haul utan en steampunk-bok?
Mycket mer än så av Sarah Dessen. Har fått det i mitt huvud att jag ska läsa mer Sarah Dessen böcker det närmaste året. Kan ni tipsa mig om hennes bästa böcker?

Recensionsexemplar och andra goodies från olika evenemang jag har varit på.


Övertalning av Jane Austen. Ett recex från Modernista. Har redan börjat läsa den, och för att vara en klassiker så tycker jag att den är ganska bra faktiskt.
Röd som blod av Salla Simukka. Ett recex från Rabén & Sjögren. Nästan läst ut den och ÄLSKAR DEN!
Necropop av Carolina Ståhlberg. Ett seriealbum jag har höga förväntningar inför! Älskar att höra författare/illustratörer prata om sina böcker innan jag faktiskt läser dem. ^^
Onanisterna av Patrick Lundberg. En bok jag fick på Rabén & Sjögrens bokfrukost. ^^
Född Fenomenal av Josephine Bornbusch. Verkar vara en lite annorlunda bok - ser fram emot att få läsa den!
Miriam om natten av Maria Nygren. Signerad! ^^
Skarvor av J av Magnus Ljunggren. Signerad! =D
Fjärde riket av Maria Nygren. Signerad! xD

Sedan böcker jag har köpt via second hand.


De dödas strand av Carrie Ryan. Blev jätteförvånad när jag hittade den här boken i så gott skick på second hand! Men glad blev jag! ;)
Tunnlar av Roderick Gordon & Brian Williams. Älskar den här seriens omslag och låter dessutom väldigt bra.
Månfågel av Ingelin Angerborn. Har haft ögonen på den här boken i flera år och nu har jag den!
Proxy av Alex London. Ville egentligen ha den här i inbundet, mest på grund av att jag tycker den är så himla fin! Men när jag hittade den så billigt fick den följa med hem.
Gökens rop av Robert Calbraith (J. K. Rowling). Äntligen har jag denna bok hemma!
Eldmärkt av Joanne Harris. Superbra bok som jag läste när jag var yngre. Rekommenderas!
Amuletten från Samarkand av Jonathan Stroud. Efter 5 j**** års letande så har jag äntligen den här boken!! Befinner mig lite i ett rus nu när min serie är komplett! ^^
Alena av Kim W. Andersson. Köpte den Alena under SF-bokhandelns jubileumsvecka när Andersson var där och signerade. Älskar den!

Blev en lite beställning också.


The Coldest Girl in Coldtown av Holly Black. Ingen aning om vad den handlar om, men den är snygg och jag har stora förväntningar på den!
Also Known As av Robin Benway. En ny serie om spioner och tjuvar (om jag har fattat rätt)!
Lola and the Boy Next Door av Stephanie Perkins. Läste Anna and the French Kiss för ett tag sedan som jag gillade mycket, så ser fram emot att få läsa om Lola!
Isla and the Happily Ever After av Stephanie Perkins. Av någon anledning så ser jag mer fram emot att få läsa om Isla än om Lola... Konstigt. =P
Apollyon av Jennifer L. Armentrout. Fjärde boken i serien som förhoppningsvis kommer att bli läst snart!
Sentinel av Jennifer L. Armentrout. Sista boken i serien som förhoppningsvis kommer att bli läst snart!

Äntligen var den här listan på nya böcker över!! Hoppas ni hittade något boktips eller om det är någon av de här böckerna som ni tipsar mig om att läsa ganska snart. ^^

Ha det bra!

8 kommentarer:

 1. Åh, wow, vad mycket härliga böcker! Jag tipsar gärna om Mara Dyer (så jäkla bra), The Coldest Girl in Coldtown, Lola, Isla, Apollyon & Sentinel, som alla tillhör mina favoriter. Och ang Sarah Dessen så har jag bara läst 2 av hennes böcker, men jag tycker helt klart att Mycket mer än så är hennes bästa. Hoppas du gillar dina nya böcker. :)

  SvaraRadera
 2. Åh så många härliga böcker du skaffat! :D Tror inte jag läst en enda bok av Sarah Dessen, så ska också hålla utkik på bra tips ;D
  Har du förresten fått en ny bokhylla eller är det bara något som jag har missat? x)

  SvaraRadera
 3. Ahh, vilken härlig bokhög!!! Alla verkar så bra också! Ser fram emot recensionerna, speciellt på Also Known As då jag är ganska nyfiken på den. :)

  SvaraRadera
 4. Så roligt med så många nya böcker :)

  SvaraRadera
 5. Härlig blandning. Månfågel är riktigt fin och bra, läs den.

  SvaraRadera
 6. Oh, det var ingen liten hög! Men ju fler desto roligare, och många bra verkar det vara! :D

  SvaraRadera
 7. Roligt med så många nya fina böcker! Mitt perfekta liv och Lock and Key av Sarah Dessen tycker jag var väldigt bra. Du glömde säga hej då och Blunda och hoppa var också bra, även om jag föredrar de jag nämnde först. :)

  SvaraRadera
 8. Oj vad många nya böcker du har skaffat på en månad :)

  SvaraRadera