söndag 28 september 2014

Länkkärlek - vecka 39

En typ av inlägg jag tänkte kunde vara kul för alla som läser det - för vem älskar inte lite länkar från den gångna veckan? Lite blandat med nyheter (både gamla och nya, för ibland kan jag ligga lite efter), blogginlägg, videos, artiklar och så mycket mer. Självklart handlar alla länkar på något sätt om böcker!

1. Jag har blivit lite kär i Epic Reads olika videos, så här kommer ännu en!


2. Diskussioner om stereotypiska inslag i YA-böcker är ett ständigt fenomen i bokbloggvärlden. Läs Fridas roliga inslag om det HÄR! Det utlovas en massa härliga bilder.


Bonus!!

Emma Watsons (spelar Hermione Granger i Harry Potter-filmerna) UN tal från tidigare i veckan. Hon är verkligen helt fantastiskt!


3 kommentarer:

 1. Emma Watson höll ett fantastiskt tal, älskar det!

  SvaraRadera
 2. Haha, så som i den första videon tror jag det kommer se ut när jag ska på sci-fi mässan i sthlm. Ska ha med mig 30 ex av min egen bok plus ett gäng av Eva Holmqvists böcker. Och jag tänkte ta tåget dit ... Men börjar undra om jag borde tänka om ;) haha

  SvaraRadera
 3. Jag har också fastnat för Epic Reads vidoer. Älskar videorna där de ska visa vad olika böcker har lärt dem. Och deras tea times. Allt egentligen. ^^
  Emma Watsons tal var fantastiskt. Speciellt slutet - If not me, who? If not now, when? Så klockrent.

  Och tack för länken! :)

  SvaraRadera