tisdag 18 juni 2013

Peter Berging signeringen + video

Jag hade egentligen tänkt publicera det här inlägget lite tidigare, men i brist på tid så dröjde det ända tills nu. Ledsen för det! Men bättre sent än aldrig! (Detta börjar bli något av ett livsmotto för mig. Undrar varför? ^^)

För lite över 2 veckor sedan var jag då på SF-bokhandeln, bara eftersom Peter Bergting skulle komma dit! Jag var så klart väldigt peppad och förväntansfull, mest på grund av att jag är ett stort fan av Bergtings böcker och illustrationer! (och ganska stressad pga att jag skulle med ett tåg typ 20 minuter efter att signeringen var över.)
Det var så kul att träffa honom och höra när han pratade sina framtida projekt! Visste ni att han planerar att publicera en spin-off till Morwhayle-serien? Hör mer om det i videon som spelades in på plats av personalen på SF-bokhandeln!

Och här är de fina bilderna Bergting ritade i var och en av mina böcker i Morwhayle-serien! Min favorit är helt klart Malda på den tredje bilden. <3
Är det några andra som har läst Bergtings böcker? Berätta gärna vad ni tycker om dem!

2 kommentarer:

 1. Har läst The Portent och två första om Morwhayle, är på jakt efter sista boken nu :) Förstod mig inte på The Portent men gillar de andra.
  Och jäklar! Jag vill också få mina signerade - grymt ju!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är ganska säker på att jag kommer läsa The Portent någon gång, förhoppningsvis så kommer kanske jag förstå den :P
   Verkligen något extra! Illustratörer signerar snyggast enligt mig! :D

   Radera