lördag 27 oktober 2012

Tankar och lite annat

Har redan sett en massa juldekorationer på stan, och det är inte ens November ännu! Måste man rusa så mycket, vi har ju halloween innan, sedan är det advent innan julafton kommer och sedan nyår. Finns massor av tid att plocka ut de böcker man specifikt vill ha till klappar, så man behöver inte stressa. 

I Augusti började jag med Goodreads Read Challange, mitt mål vara att läsa 100 böcker under 2012. Och när jag började låg jag omkring 50 % efter, men nu däremot har jag jobbat på min read-lista på Goodreads och jag tror jag kommer kunna hinna med att läsa 100 böcker innan året är slut! 



Böckerna som ligger ner är min så kallade "läslista", jag uppdaterade den lite idag eftersom alla dessa böcker snart ska lämnas tillbaka till biblioteket. Obsidian som står upp till vänster är vad som väntar efter Enclave som ligger längst ner. 



Jag har dessutom nu valt ut de flesta böckerna jag kommer att beställa till min stora 2013-beställning! Hittills är alla på engelska, och nu i efterhand ser jag en hel del steampunk och mytologiska teman bland dem. Funderar på om jag ska göra en bokvideo då, visa upp alla och berätta om de böcker jag hoppas kunna läsa under det nya året! Låter det som en bra idé? Måste bara skaffa en bra webbkamera som inte hackar hela tiden, några tips?

Senare idag kommer även en recension upp, så stå ut med mig tills dess! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar