onsdag 5 december 2018

Book Haul - November

November var min första månad med köpförbud och jag lyckades... typ. Själva tanken med förbudet är att jag inte ska beställa något online, eftersom det är där jag kan go crazy och betalar allt på faktura för ett senare datum. Den här månaden har jag inte beställt något online, men jag har fått en del böcker och köpte även på en AW hos Love Reads.

IMG_3337

- Alla hjärtans mirakel av Simona Ahrnstedt
En novell av Ahrnstedt som fick följa med hem från AW:n. Jag är lite osäker på om den är för mig, men kan hända att jag ger den en chans efter att jag läst några andra verk av Ahrnstedt. Just nu är jag mest intresserad av hennes historiska böcker.

- Kär i karriären av Christina Lauren
Två filmagenter som träffas på en halloweenfest utklädda som Hermione Granger och Harry Potter. Vilken del av det vill jag inte läsa?

- Inte längre min av Ann Helén Laestadius
Jag har inte läst Laestaduis bok Tio över ett som Inte längre min är en uppföljare till. Men jag blev otroligt intresserad att läsa den efter att ha hört Laestadius prata om den.

- När man är kär av Astrid Lindgren, Per-Martin Hamberg
I min skola finns det en gratis-böcker-hylla där professorer kan lämna allt studiematerial de har, där hittade jag När man är kär som är ett filmmanus av Lindgren och Hamberg. Självklart blev jag nyfiken på den!

- Vi som älskade av Renée Carling
Den här boken handlar om andra chanser till kärleken, vilket var anledningen till att jag köpte den.

- Söta, röda sommardrömmar av Christoffer Holst
Jag har varit sugen på Holsts bok ända sedan han pratade om den på Bokmässan. Det var bara något med hans beskrivning; skvallerjournalist möter polis när hon upptäcker en död kropp på sin kolonilott över sommaren.

Har ni skaffat några intressanta böcker under oktober?

2 kommentarer:

  1. jag besöker biblioteket varje vecka ❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bibliotek är bland det bästa som finns! <3 Men jag gillar att äga böcker också. :)

      Radera