måndag 3 december 2018

Veckans läsning #10

Första advent är förbi och nu kan vi verkligen räkna ner året på riktigt! Den här veckan kommer vara full av skolarbete. Jag har en tentainlämning på onsdag och direkt på torsdag börjar mitt uppsatsarbete. Jag känner stressen bara jag tänker på det. Ibland saknar jag de där inlämningarna som är på fredagar så jag iallafall fick återhämta mig under helgen. Men jag ska försöka ta det lugnt, inte stressa allt för mycket och jobba intensivt med många pauser. Då tror jag att det kan fungera.

Under de stunder jag tänker slappna av tänker jag fokusera på två böcker.

IMG_3353

Jag har påbörjat både Tower of Dawn av Sarah J. Maas och The Paper Magician av Charlie N. Holmberg. Än så länge gillar jag Holmberg bäst, för jag har dragit på att påbörja ToD ändå sedan den kom ut eftersom den är lång och inte har mina favoritkaraktärer. Men får se vad som händer när jag har kommit några fler kapitel in.

Vad läser ni den här veckan?

4 kommentarer:

 1. Jag hoppade över tod när jag läste Thrones of glass serien, läste bara en recap. :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag funderade på att hoppa den också, men sedan hörde jag att du behövde läsa den för att fatta en del inför Kingdom of Ash. Skumläste andra hälften så det säger ju lite vad jag tycker om den...

   Radera
 2. Svar
  1. Haha, de är helt klart iögonfallande! :P

   Radera