torsdag 27 september 2018

Book Haul

Som student är det på det viset att några böcker kommer "följa med" när jag beställer studentlitteratur. Det är en universal sanning. Så här är böckerna som följa med när jag beställde en kursbok. Det går också att se den här book haul:en som en BB (before Bokmässa) book haul.

IMG_3290

Vicious av V. E. Schwab
En av de bästa berättelser om skurkar jag har läst, nu i exclusive collector´s edition. Jag älskade den här boken första gången jag läste ut den och nu när andra boken också har kommit, ville jag gärna äga den. En omläsning är planerad i min närmaste framtid.

The Fallen Kingdom av Elizabeth May
Den avslutande delen i trilogin The Falconer. Här är en serie som jag faktiskt uppskattar omslagen och innehållet lika mycket. Älskar böcker som utspelar sig i Skottland, speciellt de med en mytologiskt anknytning. Den här serien har lite världen-har-gått-under känslor, men det gör den förvånansvärt spännande. Ska bli kul att se hur May kommer avsluta äventyret med Aileana & Co.

Mot framtiden av Clara Henry
Just nu håller jag på att läsa Henrys bok Ja jag har mens, hurså? och min tanke är att läsa ut den innan jag ger mig in på Mot framtiden. Men av det jag har hört så ska den vara riktigt bra!

Vem bryr sig? av Therése Lindgren
Jag läste ut Lindgren debut Ibland mår jag inte så bra förra året och gillade den starkt. Vem bryr sig? är hennes andra bok och handlar om hennes personliga resa som vegan. Jag har redan läst ut bok och den recension kommer inom en snar framtid.

Framgångsboken av Alexander Pärleros
Från början lånade jag ett ex av Framgångsboken på biblioteket, men jag tyckte så mycket om den att jag var tvungen att köpa den! Recension kommer snart.

Monstress Vol 3 av Marjorie Liu, Sana Takeda
Underbara illustrationer och en fascinerande berättelse. Jag vill att Monstress aldrig ska vara över!

Har ni läst någon av dessa böcker? Vad tycker ni om dem i så fall? =)

1 kommentar:

  1. It is a truth universally acknowledged, that a student in need of kurslitteratur, will always buy lite annat gott också :) Känner igen mig hehe

    SvaraRadera