söndag 13 augusti 2017

Länkkärlek - vecka 32

En typ av inlägg jag tänker kan vara kul för alla som läser det - för vem älskar inte lite länkar från den gångna veckan? Lite blandat med nyheter (både gamla och nya), blogginlägg, videos, artiklar och mycket mer. Självklart handlar alla länkar på något sätt om böcker, eller är på annat vis väldigt viktiga!

1. Är det bara jag som är överlycklig över att det kommer nya versioner av J. K. Rowlings böcker? Först blev de omslagsbyte för både den amerikanska och brittiska, sedan kom det tre nya versioner av Fantastic Beasts and Where to Find Them. För ett tag sedan kom nyheten med att det kommer ännu en! Fast denna gång illustrerad! Kolla bara in det snyggaste omslaget ever här under! Läs mer här för att se mer information och illustrationer.

No Image

2. Någonsin velat göra ett bokomslag till en high fantasy-bok enligt konstens alla regler och klichéer? Jag hittade detta inlägg; How to Make a Clichéd High Fantasy Cover. Den bjöd på skratt och mycket igenkännande. Skribenten gör även sitt eget omslag. Kolla in den här.

3. Hittade denna lista på BuzzFeed där en hel del ya-författare har gett massor med skrivtips. Kolla in listan här.

4. Innan Kit Harington fick rollen som Jon Snow i Game of Thrones provspelade han för några andra roller...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar