torsdag 26 januari 2017

Våren, bloggen & läsning.

Tjo på er alla! Jag hoppas ni mår bra och ser fram emot våren - för jag kan väl inte vara den enda som längtar efter lite mer solljus?
   Min andra termin på universitet började redan för över en vecka sedan, men av någon lustig anledning är min första föreläsning först nästa vecka. Det ger mig dock gott om tid att läsa igenom en hel del av kurslitteraturen och förbereda mig inför vad jag hoppas kommer bli en toppentermin! Något jag verkligen vill lyckas med den här våren är att komma in i rutiner med skola, fritid och bloggen - något som inte gick så vidare bra under hösten. Men nu börjar äntligen saker lägga sig och jag hoppas på att kunna in i någon typ av rytm.

IMG_2192

En sak jag vill utforska den här våren är min blogg-stil. Jag har snart gjort samma sak under 5 år med recensioner, book hauls och lite varierande inlägg som har kommit och gått. Vid det här laget skriver jag den typen av inlägg nästa på autopilot och även om det innebär att jag kan skriva många inlägg på kort tid så försvinner glädjen mycket. Detta gör att jag vill prova nya saker med bloggen - skriva annorlunda, köra nya tvister med de typen av inlägg jag redan har, integrera foto och film mycket mer, etc. Jag har massor planerat, men att omsätta alla dem planerna till praktik... det tar sin lilla tid. Läsningen däremot går utan några större problem och flyter bara på. (Äntligen något som går åt rätt håll i livet.) ^^

Nu jag fortsätta smida planer och förhoppningsvis gör dem till verklighet. 
Glad läsning!

2 kommentarer:

  1. Ja nu längtar man verkligen efter vår, solljus och värme.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan vi typ inte snabbspola några månader så att den kommer typ nu? :P

      Radera