tisdag 2 februari 2016

Februari TBR

Jag har tänkt att jag ska börja med att skriva om de böcker jag planerar att läsa varje månad (inte för att det har fungerat sådär jättebra förr, men alltid kul att prova igen). Det här är också en del av mitt projekt att få ner mitt antal olästa böcker i mina hyllor.

Jag har också tänkt - för att få lite variation i läsning - börja med att läsa en nonfiction bok samt en klassiker varje månad. Med nonfiction menar jag allt som inte är skönlitteratur, så det kan vara faktaböcker, biografier, antologier med essäer m.m. Har som tur redan flera listor med många nonfiction-böcker och klassiker jag vill läsa, så kan redan planera ut flera månader i förväg. ^^

IMG_2165

Böckerna jag vill läsa under februari är listade nedan:
- End of Days av Susan Ee
- Prudence av Gail Carriger
- The Selection av Kiera Cass
- Going Rogue av Robin Benway
- Sword Princess Amaltea Bok 3 av Natalia Batista
- Alice's Adventures in Wonderland av Lewis Carroll, Camille Rose Garcia
- Ja jag har mens, hurså? av Clara Henry
- Mademoiselle Oisau kommer tillbaka av Andrea de la Barre de Nanteuil, Lovia Burfitt
- Boken om Mademoiselle Oiseau av Andrea de la Barre de Nanteuil, Lovisa Burfitt

Förhoppningsvis så kommer jag läsa fler än dessa nio böcker och i så fall kommer jag nog fokusera på att avsluta fler serier. Hoppas läsglädjen kommer tillbaka med stormsteg snart!

2 kommentarer:

  1. Jag har försökt mig på att planera min läsning tidigare, men det går bra att planera men mindre bra att verkligen läsa de böckerna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag får se hur det går! Har som sagt provat det också förut, men jag vill verkligen att det ska fungerar den här gången och då kanske det kommer göra det! ^^

      Radera