måndag 8 september 2014

Sweet Reckoning

Sweet Reckoning av Wendy Higgins
Serie: The Sweet Trilogy #3
Utgiven: 2014
Sidantal: 379
Språk: Engelska
Betyg: 4/5 stjärnor

Se upp för spoilers från de tidigare böckerna i serien!


Från början så trodde jag faktiskt att jag inte skulle gilla den här serien så mycket. Kan ju ha att göra med att  jag nuförtiden inte fastnar så lätt för paranormal romance böcker - men Sweet Evil förvånade mig verkligen redan från början! Den är så mycket mer än vad jag trodde och jag föll verkligen hårt för såväl världen som karaktärerna. Serien har också ett av mina favoritpar när det kommer till paranormal romance!

Hela serien är en skildring om Anna som upptäcker att hon är dotter till spoilers! [en demon och en ängel] och om hur hon sedan kämpar för hennes och alla nephilims frihet. Higgins har skildrat hela kampen på ett väldigt trovärdigt sätt och jag gillar hur hon knöt ihop hela serien.

Mina favoritkaraktärer är fortfarande Anna och Kaidan eftersom jag tycker att de är så himla bra!! Älskar dem båda så himla mycket och det är så sorgligt att jag måste vänta tills nästa år på companionboken Sweet Temptation, som för övrigt kommer vara skriven från Kaidans PoV. *längtar*

Eftersom jag vill undvika så många spoiler som möjligt från sista boken (och resten av serien) i den här recensionen så avslutar jag den här. Jag kan bara säga att om ni ännu inte har plockat upp den här serien, så har ni verkligen missat något!


Det bästa med boken: Allt! <3
Vad jag blev besviken på: att den inte var längre!

Andra delar i serien:
1. Sweet Evil
2. Sweet Peril
3. Sweet Reckoning
4. Sweet Temptation (companionbok)

2 kommentarer: