lördag 30 augusti 2014

Dare You To

Dare You To av Katie McGarry
Serie: Pushing the Limits #2
Utgiven: 2013
Sidantal: 456
Språk: Engelska
Betyg: 4/5 stjärnor


Det är officiellt; Katie McGarry har nu blivit en av mina favorit-favoritförfattare.

Dare You To handlar om Beth, Noahs vän från Pushing the Limits, och Ryan. Boken är skriven från bådas PoV, vilket jag vid det här laget verkligen gillar - speciellt som det handlar om karaktärsutveckling och romansen mellan Beth och Ryan. Det gav boken en annan dimension och ett djup jag saknar i böcker som oftast bara har en PoV.

När jag först läste om Beth i Pushing the Limits så tyckte jag inte så värst mycket om henne. Men nu när jag väl fick veta mer om henne och läsa från hennes tankar, så blev det helt annorlunda! Jag tycker verkligen synd om henne samtidigt beundrar som jag beundrar hur stark hon är och hur långt hon går för dem hon älskar. Ryan tyckte jag också mycket om, även om Beth är min favorit av dem två. Han var en intressant karaktär, och jag gillade hur mycket man fick lära känna honom.

McGarry skriver ännu en hjärtskärande berättelse som orsakar lika många tårar som skratt. Dare You To är även en beroendeframkallande bok som det är näst intill omöjligt att lägga ner! Jag läste ut den på mindre än en dag och när den väl var utläst så kunde jag inte somna på flera timmar. Så... det var ju inte direkt en bra bok att läsa precis innan sängdags! =P

Om du gillade Pushing the Limits, så tror jag verkligen att du kommer att älska Dare You To! Bättre böcker får man leta efter!


Det bästa med boken: karaktärerna och handlingen
Vad jag blev besviken på: att den inte var längre!

Andra delar i serien:
1. Pushing the Limits (sv. Echo & Noah)
2. Dare You To
3. Crash Into You
4. Take Me On

Noveller:
1.1. Crossing the Lines
1.5. Breaking the Rules

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar