söndag 3 april 2016

Länkkärlek - vecka 13

En typ av inlägg jag tänker kan vara kul för alla som läser det - för vem älskar inte lite länkar från den gångna veckan? Lite blandat med nyheter (både gamla och nya), blogginlägg, videos, artiklar och mycket mer. Självklart handlar alla länkar på något sätt om böcker!

Den här veckan har det släppts en del omslag till böcker jag verkligen ser jag emot att få läsa! De var också de enda nyheterna/länkarna jag hittade, så det blir en liten omslagsspecial idag. ^^

Först ut har vi omslaget till den illustrerade utgåvan av Harry Potter and the Chamber of Secrets av J. K. Rowling, illustrerad av Jim Kay. 


Det jag älskar så mycket med omslagen (alla två) till de illustrerade utgåvorna är att de är så levande och att jag direkt kan säga - det här är Harry Potter! Jag behöver inte se titel och Rowlings namn, jag behöver bara se bilden och så vet jag. 

Det är planerat att Harry Potter and the Chamber of Secrets ska komma ut den 4 oktober senare i år. Någon mer än jag som kommer köpa den första dagen?
   Om ni vill kolla lite på insidan av boken, kolla in länken här då.

Sedan har vi också omslaget till Sandra Beijers nya bok, Allt som blir kvar.


Jag har tidigare läst Beijers bok Det handlar om dig och jag slogs av hur hon formulerar sig och verkligen sätter ord på känslor och tankar. Hoppas helt klart att Allt som blir kvar kommer vara på precis samma sätt!
   Det går att läsa mer om hur omslaget blev till på Beijers blogg, här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar