lördag 2 april 2016

April TBR

Hur har det egentligen gått för mig med mina TBR-listor för varje månad? Inte halvdålig. Jag har efter de här månaderna läst åtminstone hälften av böcker jag har valt ut under varje månad, men samtidigt läser jag böcker som inte är med i TBR-listan - eftersom jag inte vill förlora läslusten och tvinga mig att läsa en bok jag inte har lust med för stunden.
   På grund av detta kommer jag att dra ner väldigt mycket på antalet böcker jag har med mina TBR-listor hädanefter. Vilket gör att jag under april bara har valt ut 5 böcker jag vill läsa samt valt bort månadens klassiker och nonfiction (jag kommer istället försöka läsa klart de jag inte har läst från de tidigare månaderna).

IMG_2439

- Manners & Mutiny av Gail Carriger
- The Elite av Kiera Cass
- Fiendish av Brenna Yovanoff
- Shadows in the Silence av Courtney Allison Moulton
- The Rose Society av Marie Lu

Utöver dessa böcker kommer jag nog i övrigt koncentrera på att fortsätta och avsluta serier samt läsa en massa massa seriealbum jag har hemma.

Vad planerar ni att läsa under april?

4 kommentarer:

 1. The Rose Society var fantastisk, tycker jag. Hoppas du kommer att tycka om den. Och resten av böckerna med, så klart. I April vll jag först och främst läsa om och avsluta The Winner's Trilogy, men mitt ex av The Winner's Kiss har fortfarande inte kommit. Dumma påsken förstörde allting.. :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läser den just nu och den är så BRA! Kommer börja med de andra strax efter. :) Hoppas du får din The Winner's Kiss snart! :P

   Radera
 2. Jag har fem böcker på gång nu så jag ska först och främst koncentrera mig på dem. Det är Blod och Stjärnstoft, Carry on, Live efter liv, Living dead in Dallas och Jag, Earl och tjejen som dör.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar verkligen Blod och Stjärnstoft samt Carry On! Två av mina favoritböcker. Hoppas du gillar dem. :D

   Radera