fredag 4 september 2015

Vad vill ni ha?

Hösten är på väg med stormsteg och även om jag vill ha kvar solen lite till är det bara att inse: sommaren är så gott som över. De senaste månaderna har jag varit fullt upptagen av min praktik på SF-bokhandeln, vilket har gjort att mina dagar har varit fulla av böcker på ett helt annat sätt än min mer normala vardag - inte för att jag klagar. Det har varit otroligt lärorikt för mig att jobba med så många underbara personer som kan så mycket om böcker. Jag kommer missa det så mycket!

Under det resterande året kommer jag att spendera mycket tid hemma, p.g.a. jag kommer plugga på en distanskurs och en kvällskurs. Och utöver det hoppas jag kunna komma igång ordentligt med läsningen och bloggen - och det är nu jag kommer till kärnan för det här inlägget! Det är nämligen så att jag väldigt gärna höra vad ni skulle vilja se mer av på bloggen.

Skulle ni vilja se fler recensioner (jag vet att jag har varit lite lat med att skriva dem... har fortfarande 9 kvar att skriva...) eller kanske någon video? Mina toppen 10 någonting eller botten 10 någonting? Mer fotografier? Kanske någonting om mina läsrutiner? Jag ger er fria händer och hoppas verkligen att ni kommer med några förslag, för ni är det bästa med min blogg och jag blir alltid så lycklig när ni hör av er!

2 kommentarer:

  1. Jag tycker att alla idéer du hade själv var bra, men jag är ju särskilt förtjust i listor av olika slag. Favoritböcker, quotes, författare, genrer..? :)

    SvaraRadera