fredag 15 juni 2012

Bokmani utan gränser

Jag skulle aldrig kunna klara av att inte läsa böcker, tänkt bara vad tråkigt det skulle vara. Böcker kan ge en så mycket, och helst läser jag gärna fantasy, eller något som man inte upplever idag såsom historiska böcker. Men förutom att böcker är väldigt underhållande är de väldigt lärorika.
Det var därför jag tog en tur till biblioteket, och fick hem sidådär 8 olika böcker. Galet? kanske, men det fanns för mycket plasts i min väska och det är ju sommar, så jag har all tid i världen att läsa dem.
Eftersom jag har fått för mig att jag ska börja lära mig rita lite bättre, blev det några ritböcker av Esbjörn Jorsäter, från hans samling av böcker som kallas Teckna ...(lite olika titlar här sedan: Hästar, Djur, Människor m.m.)
Sedan fick jag infallet att låna några gladiator-böcker, hittade dock bara ett fåtal. Men de som fanns tog jag med hem och det är time att snart förflytta sig till det blodiga Rom med sina kämpar!
Sedan blir det en favorit-i-repris, Sökaren av Terry Goodkin, den första översatta boken från hans serie Sanningens Svärd. Väldigt läsvärd, kan hittas vid den vuxna fantasy-avdelningen på de flesta bibliotek antar jag - om någon är intresserad. Kanske blir en recension på den senare när jag läst ut den. Får se, får se.

Stay Tuned!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar