söndag 11 februari 2018

Länkkärlek - vecka 6

En typ av inlägg jag tänker kan vara kul för alla som läser det - för vem älskar inte lite länkar från den gångna veckan? Lite blandat med nyheter (både gamla och nya), blogginlägg, videos, artiklar och mycket mer. Självklart handlar alla länkar på något sätt om böcker, eller är på annat vis väldigt viktiga!

Jag vill tipsa om att Johanna (från Sincerely Johanna) har skapat ett nyhetsbrev som fokuserar på kulturtips. Det första "brevet" har redan gått ut, men titta in på hennes blogg (klick!) för att läsa mer om det och hur du gör för att prenumerera.

David (från Old Adult Read Young Adult) har dragit igång en intervju serie med namnet Så jobbar jag som kommer varje vecka. Jag blev direkt förtjust i intervjuerna med Siri Dahlberg (bokbloggare på Sizzens bokblogg) och Sofia Ejheden (förläggare på Lavender Lit). Ni hittar intervjuerna här (klick!) respektive här (klick!).

Den kommande boken King of Scars av Leigh Bardugo, uppföljare till Grisha-trilogin, har fått en synopsis och typ ett releasedatum! Den kommer till vintern 2019 (varför så länge?!) och bokens synopsis kan ni läsa här (klick!).

Det är ingen hemlighet att jag älskar Epic Reads youtube-kanal och deras följningsserie Book Nerd Problems. Jag har flera gånger tipsat om dem via Länkkärlek och kommer säkerligen fortsätta med det. Denna gång handlar det om hur serier helst ska hållas till ett format i bokhyllan för att inte mixmatcha.

2 kommentarer:

  1. Du får gärna kika in på min blogg för att delta i en tävling där man kan vinna en inbunden bok av De fördärvade av Karin Slaughter! :)

    SvaraRadera