lördag 11 april 2015

Love Hurts 1+2

Love Hurts av Kim W. Andersson
Serie: Love Hurts #1
Sidantal: 126
Utgiven: 2009
Språk: Svenska
Betyg: 5/5 stjärnor


Jag har tidigare läst Andersson Alena (som jag verkligen älskade!) och har sedan dess längtat efter att läsa hans andra seriealbum. Så därför plockade jag upp Love Hurts en dag när jag var på biblioteket och den var mycket bättre än vad jag förväntade mig!

Det finns inte mycket att utgå ifrån vad Love Hurts egentligen handlar om, men jag kan nu berätta att den innehåller massor av små kärlekshistorien med en tvist i vardera. Ingen är den andre lik och jag njöt verkligen av Anderssons uppfinningsrikedom.

Love Hurts är helt klart ett unik seriealbum som jag med säkerhet kommer läsa om flera gånger i framtiden!


Det bästa med boken: illustrationerna och berättelserna
Vad jag blev besviken på: att boken inte var tjockare!

-----------------------------------------------------------------

Love Hurts 2 av Kim W. Andersson
Serie: Love Hurts #2
Sidantal: 132
Utgiven: 2014
Språk: Svenska
Betyg: 4.5/5 stjärnor


Och då var Love Hurts 2 också utläst! Andersson fortsätter med att imponera med sina kort morbida kärlekshistorier i serieformat!

De här seriealbumen känns väldigt lyxiga, bland annat för att de är helt i färg och sedan för att de håller en väldigt hög kvalité när det kommer till berättelserna. Man kan verkligen lita på att Andersson levererar stort varje gång!

Dock så tyckte jag att just den här uppföljaren inte riktigt höll samma mått som förra. Och jag tror inte att det beror på illustrationerna eller historierna, utan det är själva känslan jag fick av albumet. Ibland hakade jag upp mig på någon av berättelserna och tog lite längre tid att läsa, men det var nog bara för att en eller två av historierna inte föll mig i smaken. Det påverkar dock inte mitt slutgiltiga omdöme av albumet!

Som sagt, Andersson har gjort det igen! Underbara illustrationer och häftiga berättelser - rekommenderas!!


Det bästa med boken: berättelserna och illustrationerna
Vad jag blev besviken på: att jag hakade upp mig ibland under läsningen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar