lördag 5 oktober 2019

Book Haul - September


IMG_3708

Den här månaden blir det en härlig bokhög direkt från Bokmässan!

- Sci-fi box från Novellix
Det har blivit en tradition för mig att köpa en box från Novellix när jag åker på Bokmässan, denna gång blev det den med sci-fi noveller. De blindas rike av H. G. Wells, Ett nytt Atlantis av Ursula K. Le Guin, Försvararna av Philip K. Dick och Ett dån av åska av Ray Bradbury är de novellerna som är inkluderade.

- Penguin Rumble 3 av Joakim Waller
Äntligen den tredje volymen av Penguin Rumble! Det här är svensk manga som handlar om en djurpark där några av skötarna kan förstå vad djuren säger.

- Dolken från Tunis / Konstiga huset av Agatha Christie
Två nya böcker av Agatha Christie från Bookmark förag! Det här är böcker som jag har samlat sedan förlaget började ge ut nyöversättningar med just den här typen av omslag. Älskar hur de ser ut i hyllan bredvid varandra! 

- Det osynliga barnet / Trollvinter / Bulevarden av Tove Jansson
Sedan jag fick en muminmugg i julklapp förra året har min mani vuxit allt mer för dem. Jag har provat att läsa första boken om Mumintrollen Jansson gav ut, Småtrollen och den stora översvämningen, men den föll mig inte riktigt i smaken (mumintrollen är läskiga!). Men jag har velat prova lite mer av Jansson ändå och när jag ändå ska läsa en bok av henne i min nästa delkurs passade jag på att köpa några på Bokmässan.

- Min egen väg av Ida Warg / Your Best Life av Margaux Dietz
Jag har följt Ida Warg och Margaux Dietz på sociala medier några år och har i stort sett velat läsa deras bok sedan de började prata om dem. Det kommer bli intressant att se vad respektive har skrivit om.

1 kommentar:

  1. Tove Janssons böcker är verkligen fina. Likaså Dolken från Tunis och Sci-fi boxen! :)

    SvaraRadera