måndag 10 december 2018

Veckans läsning #11

Godmorgon allesammans! Andra advent är förbi och vi går närmare slutet på året. Är det bara jag som känner att jag kan lämna 2018 bakom mig nöjd? Jag har varit upptagen under hela året och känner verkligen att jag har gjort saker. Året har inte bara rusat förbi som tidigare. Men innan jag kan säga hejdå har jag fortfarande några saker att beta av. Det första är min b-uppsats i litteraturvetenskap och det andra är att fixa en omtenta.

Den här veckan börjar det riktiga jobbet med min uppsats, men det är ett roligt steg där jag mest letar efter tidigare forskning.Så det blir mycket häng i skolbiblioteket den här veckan. ^^ Då det blir mycket akademitexter under hela veckan har jag valt att göra min nöjesläsning någorlunda lättsam.

IMG_3354

- Fislandet / Paketlandet av Cecilia Forss
Jag hittade dessa två på biblioteket för någon vecka sedan och de kommer passa perfekt in den här veckan. Osäker på vad de handlar om men har hört bra saker om Fislandet.

Utöver dessa två böcker har jag inte mycket mer planerat. Efter förra veckan då jag läste ut både Tower of Dawn och Kingdom of Ash vill jag helst läsa böcker under iallfall 700 sidor. Haha!

Vad läser ni den här veckan?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar