lördag 14 oktober 2017

Book Haul

Med 20 % på adlibris så blev det några sista böcker efter Bokmässan innan jag för resten av året sätter ett köpförbud. Nu under sep-okt blev det över 20 nya böcker och det är verkligen dags att läsa de böckerna jag redan har hemma utan att det hela tiden strömmar in flera.

IMG_2996

- Fången från Skottland av Diana Gabaldon
Recensionsexemplar från Bookmark Förlag. Jag blev så otroligt glad när jag fick den här i brevlådan! Berättad från både John Grey och Jamie Frasers perspektiv så kommer denna lässning bli epic!!

- Nemesis av Brendan Reichs
Håller på att läsa denna just nu och gillar den väldigt mycket. Spännande handling och bra skrivna karaktärer.

IMG_2998

- Tower of Dawn av Sarah J. Maas
Den sjätte boken i Throne of Glass-serien och den näst sista totalt. Utspelar sig vid sidan av Empire of Storms och följer Chaol och hans resa.

- Because You Love to Hate Me redigerad av Ameriie
Detta är en antologi om skurkar där författare har samarbetat med booktubers. Roligt projekt och ämnet är utan tvekan ett av mina favoriter.

IMG_2999

- The Language of Thorns: Midnight Tales and Dangerous Magic av Leigh Bardugo
Har längtat efter denna novellsamling från Grisha-världen ända sedan jag läste Bardugos första noveller för två år sedan. Den är så himlans fin med illustrationer överallt!

- Warcross av Marie Lu
Lus nya serie som involverar onlinespel, spionage, hackers och en stor tävling. Behöver jag ens skriva hur exalterad jag är över denna bok?!

IMG_2997

- The Vanishing Throne av Elizabeth May
Utspelar sig i 1800-talets Skottland och har en kickass huvudkaraktär. Läste första boken för någon månad sedan och gillade den, så därför beställde jag uppföljaren nu. Skadar inte heller att omslagen är riktigt snygga!

- Our Dark Duet av Victoria Schwab
Utöver skurkar älskar jag att läsa om monster (speciellt sympatiska monster) och när författare på något sätt inkluderar något som gör att en bok/serie står ut. Här är det monster som behöver instrument för att stjäla själar.

- The Ship of the Dead av Rick Riordan
Sista delen i serien om Magnus Chase. Det har blivit lovat att Annabeth Chase och Percy Jackson från Riordans böcker om grekiska och romerska myter.

3 kommentarer:

 1. Flera som jag är nyfiken på.

  SvaraRadera
 2. HInner inte heller läsa allting, man får hem rec.ex så mina böcker jag köper hem prioriteras bort och de växer på hög för de böcker jag vill köpa de bara ökar... Det är som en ond cirkel. Och ändå tar jag bara emot rec.ex jag verkligen vill läsa!! SÅ måste hitta mer lästid!

  SvaraRadera
 3. Vilket härlig skara böcker!
  Läste precis ut Fången från Skottland och den var SÅ bra!
  The language of thornes måste jag bara ha, Bardugo skriver ju helt fantastiskt och illustrationerna verkar ju hur fina som helst!
  Är också sugen på Warcross, har fått väldigt fina recensioner:)

  SvaraRadera