onsdag 18 maj 2016

Livet har kommit emellan

Här kommer ett sådant där klassiskt inlägg där jag förklarar varför jag inte har varit samt inte kommer vara aktiv på bloggen under en kort tid framöver. 
   För ögonblicket har jag väldigt mycket att göra, i och med att jag har börjat på min praktik och är i slutfas med många andra projekt. Som för många andra är det just nu bara en sådan tid och då känner jag att det kan vara bra att ta en liten paus från från bloggen. Jag gör detta för att jag för ögonblicket behöver lägga mer tid och uppmärksamhet med andra grejer. 

Men med tanke på att bloggen fyller fyra år nästa vecka, gissar jag att den pausen inte kommer bli speciellt lång... som vanligt typ.

3 kommentarer:

  1. Ah, jag vet vad du menar. Men livet går före blogg såklart! Hoppas du kommer tillbaka igen när du känner för det :)<3 Och om du vill ha en idé för ett inlägg så kan jag säga att jag redan taggat dig i min senaste video på bloggen! Helt frivilligt såklart, du måste inte göra taggen om du inte vill :) Hoppas det går bra på praktiken! Och grattis på fyraårsdagen till bloggen! Kram! :D

    SvaraRadera
  2. Jag har just kommit tillbaka från en längre bloggpaus än planerat och har mycket att ta igen när det gäller bloggandet. Men ibland kommer livet i vägen, och så måste det få vara. Var borta så länge du behöver.

    SvaraRadera
  3. SV: Tack för kommentaren! <3 Det gör mig så himla glad att jag varit saknad :) Hoppas du också kommer till dig och börjar skriva här snart igen :)

    SvaraRadera