tisdag 3 maj 2016

The Hidden Oracle ute idag!!!

Hur straffar du en gud? Du gör honom mänsklig.

26252859Apollo från Percy Jackson-böckerna är en av mina favoritkaraktärer när det kommer till gudomliga varelser. Och det kommer bli riktigt spännande att se hur han kommer att bli när han blir mänsklig i The Hidden Oracle, första boken i The Trials of Apollo. Jag är nyfiken om hans personlighet kommer vara likadan som har varit i tidigare böcker, eller om den kommer att ha förändrats - speciellt då han har blivit människa.

Jag har redan beställt hem denna goding, så den borde komma till mig senare i veckan eller i början av nästa. Vilket är ganska klassiskt när det kommer till nya böcker jag beställer hem. Det måste alltid dröja åtminstone en vecka innan jag håller boken i mina händer. Sedan är det också klassiskt för mig att antagligen vänta någon månad/månader med att läsa den eller så läser jag den på en gång. Undrar hur det kommer bli med The Hidden Oracle...

Under den senaste veckan innan The Hidden Oracle kom upp på hyllorna idag har Rick Riordan släppt några book trailers som hör till boken - och jag gillar dem så mycket! Jag kommer bli jätteglad om det faktiskt visar sig att de är scener från boken!
   Men i alla fall, det är tre book trailers och ni kan se dem nedan.

1 kommentar:

  1. Jag kommer att bli så irritread om inte mitt ex hinner komma imorgon. Längtar så jag dör efter den här! Och hoppas att vi båda kommer att älska den. :)

    SvaraRadera