tisdag 30 juli 2013

Aurore - Enrique Fernandez

Aurore av Enrique Fernandez
Goodreads

Genre: seriealbum, fantasy
Sidantal: 52
År: 2012

Tack till Ordbilder förlag för recensionsexemplaret!

Handling
En mystisk, gyllene bäck för Aurore in i en värld full av märkliga väsen och naturandar. Berövad alla sina minnen får hon veta att för att hjälpa sitt folk måste hon hitta på en sång som berättar om människorna och naturandarna. Följ med Aurore i hennes märkliga färd genom ett trolskt landskap.

Bedömning & Tankar
Letar man efter ett seriealbum med underbara bilder och en spännande berättelse, då tycker jag att ni borde läsa Aurore! Helt klar ett av de bästa seriealbum jag någonsin har läst!

Jag har länge varit väldigt nyfiken på Enrique Fernandez och hans seriealbum, så när jag fick Aurore som recex blev jag jätteglad! Jag läste den i stort sett på en gång och under en hel kväll njöt jag av de varje sida som om de vore guld.

Själva berättelsen kändes väldigt ny och fräsch för mig, dock störde jag lite på hur man direkt hoppade in i handlingen och fick dra en massa egna slutsatser. Såsom i början när man får reda på att Aurore inte har några minnen kvar - man fick direkt aldrig något svar på HUR hon förlorade dem. Och det störde jag mig lite på, men när berättelsen gick vidare och man fick se effekterna det hade på henne så gick det enklare att klara av den tvisten.


Jag rekommenderar verkligen Aurore varmt till alla som vill ha något annorlunda att läsa!

En liten extra not som inte direkt hör till recensionen:
Nu ser jag ännu mer fram emot att få läsa Den Glädjelösa Ön! ^^

Favoritkaraktär: Vokko
Bästa del/scen: Vokko och Aurore! <3

4 kommentarer:

 1. Underbar serie! ^^ Hamnat i en lässvacka, inte ens YA-fantasyromantik funkar just nu. Kanske kan ett återseende av Aurore hjälpa? Ska prova!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Återseenden med gamla favoriter brukar alltid hjälpa mig med lässvackor. Så jag hoppas det fungerar för dig med! :D

   Radera
 2. Den glädjelösa ön är supermysig, får se till att läsa den här med! :D

  SvaraRadera