söndag 10 maj 2015

Länkkärlek - vecka 19

En typ av inlägg jag tänkte kunde vara kul för alla som läser det - för vem älskar inte lite länkar från den gångna veckan? Lite blandat med nyheter (både gamla och nya, för ibland kan jag ligga lite efter), blogginlägg, videos, artiklar och mycket mer. Självklart handlar alla länkar på något sätt om böcker!

1. Just nu är det ganska många förlag som lägger upp vilka böcker de kommer att ge ut under hösten. Den här veckan hittade jag Semics katalog! Kolla in den här.

2. Jag vet att det är många därute som lyssnar på pods (jag gör det dock inte... ännu) och då tänkte jag tipsa om en pod som Rabén & Sjögren och Norstedts har börjat göra tillsammans. Ni kan hitta länkarna till deras avsnitt via deras facebook-sida, som ni hittar här.

4 kommentarer:

 1. Åh. Jag blev tyvärr besviken på Sonics höstutgivning. Det enda som kändes intressant var Half Bad men då var omslaget så fult så jag läser hellre originalet haha :)
  Vilka är du sugen på?
  Kram
  Cecilia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kände också att den var lite liten i år. :/ Men är nog också mest sugen på Half Bad. Måste ju läsa den efter att ha läst första boken! :D

   Radera
 2. Semics utgivning såg tyvärr ut som en jultidningskatalog. Kanske för att de främst är de som säljer jultidningar, kanske... :) Tyvärr var det ingen bok som jag fastnade för. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De kanske försöker fixa lite julstämning? x)

   Radera