tisdag 10 juni 2014

Hemlig Bokbytarpaket

Jag älskar verkligen idén med hemliga bokbytarpaket som skapades av Anna! Så roligt att få lite överraskningar på posten, så mycket spänning och förväntningar - och när jag fick mitt paket för några veckor sedan dansade jag runt lite i mitt rum av lycka! ^^


Boken jag fick var då Crown of Midnight av Sarah J. Maas, vilket är den andra boken i Throne of Glass serien. Jag gillade verkligen första boken så blev superglad när det visade sig att det var CoM som jag fick!! Utöver boken fick jag även en godispåse med mycket blandat, en rolig kortlek med massor av bokiga frågor samt ett vykort som innehåller ledtrådar till den person som skickade mig denna underbara gåva.

Och så kommer vi till den delen där jag ska gissa vilken fina människa som skickade allt detta till mig... Efter att läst ledtrådarna en gång så gick mina tankar direkt till Bella från Bellas Bokblogg, så det är henne jag gissar på! Tala gärna om för mig om jag gissade rätt och tack så mycket för paketet!

Tack även till Anna från Reading This World som anordnade hela grejen, hoppas du gör något sådant igen snart! ^^

2 kommentarer:

  1. Haha yeay du gissade rätt! :D Vilken tur att det kom fram! Var jätterädd att posten klantat sig eller att det vägde för mycket. Eftersom jag inte skrev min adress på baksidan trodde jag att posten skulle slänga iväg det om det var så att det överskred 2 kg (dum som jag var glömde jag dubbelkolla det innan jag skickade det...) Kul att du gillade innehållet i alla fall och hoppas du tycker om boken ^^ kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hehe, inga problem alls med posten! =P Tack så mycket för paketet igen! <3

      Radera