onsdag 18 juli 2012

Ännu en bok från Rick Riordan

En bok med extra material från mästerförfattaren bakom Percy Jackson och Heroes of Olympus!


14 Augusti är det offentliga releasedatumet för boken The Demigod Diaries, men denna bok skiljer sig från den tidigare The Demigod Files (Percy Jackson and the Olympians) genom att det inte bara är Percys perspektiv i alla extra berättelserna. Och i Riordans nya verk är det fyra olika noveller, men bara en är från Percys POV medan de andra är skriva från andra personer.

Här är en komplett lista för berättelserna som kommer i The Demigod Diaries:

  • The Diary of Luke Castellan. Detta är en prequel för Percy Jackson Född till Hjälte, och berättar om Luke, Annabeth och Thalia innan de kommer till Halvblodslägret. Den är skriven från Lukes perspektiv.
  • Percy Jackson and the Staff of Hermes. Ett äventyr med Percy och Annabeth innan händelserna i The Lost Hero. Percy och Annabeths dejt blir avbrunten av Hermes som har förlorat sin stav och det är bara Annabeth och Percy som kan hitta den.
  • Leo Valdez and the Quest for Buford. Skriven från Leos perspektiv. Leo måste tillsammans med Piper and Jason stoppa en explosion som skulle kunna förstöra hela Halvblodslägret, och de har bara några timmar på sig att stoppa det. 
  • Son of Magic. Hur ofta har man inte undrat vad som hände med de halvgudar som slogs på Kronos sida i kriget? Nu kommer svaret, skriven av Rick Riordans son Haley, kommer en berättelse om en son av Hecate, gudinnan av magi. 

Jag håller koll på flera bloggar och under en resa på lite utlänska sidor hittade jag denna teaser som har publicerat den första sidan från Percy Jackson and the Staff of Hermes

Om du vill läsa den klicka på läs mer, eller om du bara vill vänta på boken. Dock är det inte mycket spoiler på första sidan, bara lite små detaljer om Percy och Annabeths dejt! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar