söndag 21 juli 2013

Book Haul - Fynd från stan

Som jag berättade tidigare under veckan så spenderade jag måndagen med att besöka en massa second hand butiker i jakt på böcker. Och gissa om jag hittade många jag faktiskt ville ha! Det var flera stycken som har funnits på min tbr-lista under hur lång tid som helst, och föreställ er då min lycka när jag hittar dem så billigt. *gör en dans av lycka*

(Detta är bara de böcker som jag köpte och bytte till mig, bibliotekslånen kommer i nästa Book Haul) 


Harry Potter 1-4 av J.K. Rowling
Jag har hur länge som helst funderat på om jag ska skaffa mig min egen kollektion av Harry Potter böckerna, så när jag hittade de fyra första böckerna på Myrorna så slog jag till! Dock ska jag försöka hitta de resterande böckerna innan jag läser om dem.



Sagor - H.C. Andersen
Detta är en söt liten bok med väldigt många berättelser av H.C. Andersen, den är i väldigt fint skick (den är närmare 70 år gammal) och jag ser verkligen fram emot att få läsa alla berättelser som det är i originalen.



The Power of Six (Lorien Legacies #2) av Pittacus Lore
Fortsättningen på I Am Number Four! Äntligen har jag den och den är så fin i verkligheten!

Slammed (Slammed #1) av Colleen Hoover
En New Adult bok jag har velat läsa hur länge som helst. Blev väldigt förvånad över att hitta den i en svensk second-hand affär faktiskt, inte så ofta det händer. 

Incubus (Fairwick Chronicles #1) av Carol Goodman
Den enda orsaken till varför jag köpte Incubus var för att omslaget var så snyggt. Det ser så mystiskt ut och trots att "tjej i vacker klänning"-omslagen är väldigt vanliga så gillar jag dem! ^^



Och Himlens Vida Väv (Sagan om Klanen Otori #5) av Lian Hearn
Sagan om Klanen Otori är en sådan där serie där jag samlar alla böcker innan jag faktiskt läser dem. Vet inte direkt varför, kanske för att de är så himla fina!! 

Eragon (The Inheritance Cycle #1) av Christopher Paolini
Jag har egentligen läsa alla Eragon-böckerna på svenska, men nu vill jag gärna läsa dem på engelska - bara för att njuta av dem som författaren menade. Tack för boken Miriam!


Har ni läst någon av dessa böcker? Vad tyckte ni i så fall om dem?

6 kommentarer:

  1. OMG gud vad duktig jag är som kände igen HP-böckerna!! ;D De är de enda av böckerna som jag har läst och ja... de är ju rätt bra ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt otroligt att du kunde göra det! Och visst är de bra?! :D

      Radera
  2. Kul med second hand-fynd! Harry Potter-böckerna ser ut att vara i fint skick. Hoppas du hittar resten snart så du kan komma igång och läsa dem.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är dem faktiskt! Var ganska förvånad över att hitta dem i sådant fint skick. :)

      Radera
  3. En härlig hög second-hand fynd!!

    SvaraRadera